Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. juni 2000 kl 18.30 Berts dagbok

Berts dagbok (t)


NRK1 lørdag 24. juni kl 18.30
Berts dagbok (3:12)
Den nye gutten i klassen
Bert er forelsket i Nadja Nilsson som dukket opp i røyken etter eksplosjonen på rockegallaen. Men hvordan skal han bli sammen med henne? Det spørsmålet plager Bert dag og natt, ja til og med på fotballtreningen.

En dag på trening sparkes ballen gjennom vinduet på et hus som ligger inntil fotballbanen, og Bert blir sendt for å hente ballen. Å, for en lykke, Nadja bor i akkurat dette huset! Nå vet han hvor hun bor og han svever i skyene. Det gjør ingenting at han blir jaget bort av Nadias tre rasende brødre Roffe, Ragge og Reinhold.

Fiolinspill
Av Torleif får han vite at Nadja spiller fiolin og plutselig har Bert blitt veldig kulturell. Han begynner og spille fiolin og av Torleif låner han plater med klassisk musikk.

Om serien
I 12 lørdager blir det gjensyn med Bert, tenåringsgutten som har lett for å havne i uheldige situasjoner, og som ikke så sjelden dummer seg ut. Berts far er optiker og moren bussjåfør, og det er kun av økonomiske årsaker at Bert sammen med dem. Han er mest opptatt av jenter, en interesse kameraten Åke ikke deler. Åkes hobby er å eksperimentere med meitemarker.


NRK1 lørdag kl 18.30

Bilde
1. Bert på fotballtrening.

2. Nadja bor i huset ved fotballbanen hvor Bert trener.

Svensk ungdomsserie i tolv deler
Regi: Thomas Alfredson
Martin Andersson (Bert), Oliver Loftén (Åke), Johan Ulvesson (pappa Fredrik), Ing-Marie Carlsson (mamma Madeleine) og Yvonne Lombard som mormor.

Pressekontakt: Anna-Marie Normann, Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf. 23 04 78 53.