Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. april 2001 kl 21.30 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 28. april kl 21.30
Med hjartet på rette staden

Greengrass får familiebesøk

I kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\" får Greengrass uventet familiebesøk, mens Nick må opptre som megler mellom to menn i landsbyen.

At Greengrass har en bror, har hittil vært en godt bevart hemmelighet. Men i kveld dukker han opp i Aidensfield. Cyril Isiah har ikke latt høre fra seg på over 20 år. For Greengrass er det derfor en stor overraskelse å få broren på besøk.

På kjøretøyet skal storfolk kjennes, heter det et sted. Og Cyril ankommer standsmessig i sin Rolls Royce. Han er nå innstilt på å skvære opp med Claude, og annonserer at han er på utkikk etter en passende eiendom i området. Men Greengrass oppdager snart at broren ikke står noe tilbake for ham selv når det gjelder å ta snarveier i forretningslivet. Kjeltringstreker ser ut til å ligge til familien.

Fredsmegler
Nick må opptre som megler mellom to landsbyboere som er havnet i en skikkelig krangel. Årsaken til krangelen mellom Charlie Fenton og Alec Oxley er en bilulykke.

Samtidig er Jo, Nicks kjæreste, urolig for sin far som nylig er blitt enkemann.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Hans lille datter Katie er blitt en livlig unge, og Nick har funnet kjærligheten på nytt i den vakre lærerinnen Jo.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 7 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.30

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 7, episode 7)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)