Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 onsdag 10. juni 2009 kl 21.25 I tjukt og tynt

Overdose og sexnekt

Martin (Marc Warren) synes at det blir trangt hjemme når vennens enke også flytter inn. (Foto: BBC Worldwide)
Martin (Marc Warren) synes at det blir trangt hjemme når vennens enke også flytter inn. (Foto: BBC Worldwide)
Etter å ha kommet seg etter en overdose kannabis, kan Martin endelig forlate sykehuset. Han prøver å finne tilbake til samlivet med kona Jen, men hun nekter å ha sex med ham.

Men det er ikke bare konas sexnekt som skaper problemet for det skrantende samlivet. Når Leigh, kona til den avdøde Carl, kommer flyttende med sønnene sine i tillegg, blir det ubehagelig trangt om plassen.

Bittersøtt om vennskap
I komiserien "I tjukt og tynt" møter vi ekteparet Martin og Jen, og deres venner. Serien handler om det moderne livets prøvelser og gleder, og relasjoner mellom gode venner.

Martin Grantham (Marc Warren) har to bestevenner. Den ene er skjørtejegeren Patrick Turner (Alexander Armstrong), den andre er Carl og han er død. En av dem har ligget med Martins kone, Jen Grantham (Keeley Hawes).

"I tjukt og tynt" er en bittersøt komiserie om moderne relasjoner – om ekteskap, skilsmisse, foreldreskap, død, utroskap. Vi møter en gruppe gamle venner, hvis liv gjennom prøvelser og gleder blir stadig knyttet tettere sammen.

Programmet er sendt tidligere

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mutual Friends, series 1
Produsert av: Hat Trick Production for BBC
Med Marc Warren (Martin Grantham), Alexander Armstrong (Patrick Turner), Keeley Hawes (Jen Grantham), Sarah Alexander (Liz), Claire Rushbrook (Leigh Cato), Naomi Bentley (Anita), Rhashan Stone (Dev), Lee Ross (Harry Seed), Alistair Petrie (Carl Cato), Emily Joyce (Sarah Fletcher) og Joshua Sarphie (Dan Grantham).
Kontakt Programinformasjon, tlf: 23 04 78 46
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900