Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 24. mars 2001 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 24. mars kl 21.35
Med hjartet på rette staden

Grisekrangel i Aidensfield

Politikonstabel Hector Cowley forsvinner på mystisk vis etter en krangel med grisebonden Betty Sutch i kveldens episode av \"Med hjartet på rette staden\".

Når politikonstabel Cowleys uniform blir funnet i grisebingen, begynner det å svirre makabre rykter i Aidensfield. Også den forsvunne politikonstabelens kone Anthea trekkes inn i rykteflommen.

Rent hos Greengrass
Mange vil kanskje mene at vår venn Claude Jeremiah Greengrass\' enkle bolig ser ut som en svinesti. Men nå er en hvit tornado på vei. Claude har nemlig fått besøk av en gammel venninne som har bestemt seg for å ordne opp - både på den ene og den andre måten. Etter å ha kommet seg over det første sjokket, har Claude begynt å trives med smakfulle måltider, rene skjorter og et strøkent hjem. Situasjonen forandrer seg når husets herre blir satt på diett...

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde. Men med god hjelp og oppmuntring fra Kates tante Eileen begynner Nick igjen å ta del i landsbylivet. Og hans lille datter Katie er blitt en livlig unge.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England. Med seertall på inntil 17,7 millioner er dette den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess. Vi er nå kommet til serie 7 av \"Med hjartet på rette staden\".

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 7, episode 2)
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Kazia Pelka, Anne Stallybrass, William Simons, Mark Jordan, Juliette Gruber m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)