Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 tirsdag 23. mars 2010 kl 21.30 True Blood

Ut på tur

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller
Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller "True Blood" historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer). (Foto: HBO)
Med Jessica på slep drar Bill og Sookie til Dallas for å utføre Erics vampyroppklaring. Men en overraskelse venter på flyplassen.

På Light of Day-instituttet blir Jason offer for en spøk, men det blir allikevel Jason som ler sist når Newlin-paret smører ham med en forfremmelse.

Maryann steller i stand bursdagsfest for Tara hjemme hos Sookie, og tiltrekker seg dermed Bon Temps festglade innbyggere. Sam utsetter din avreise fra byen for å bli med på festlighetene, og blir kjent med Daphne.

Lafayette klarte så vidt å rømme fra Fangtasia, men blir igjen motvillig trukket inn i Erics sfære.

Om serien
Etter at japanske forskere har utviklet syntetisk blod kan vampyrer nå plukke med seg en firepakning med "True Blood" fra butikken i stedet for å drikke menneskeblod. Vampyrene har organisert seg og kan gå fritt, om ikke komfortabelt, omkring blant vanlige mennesker. Etter solnedgang, vel og merke.

Med en blanding av romantikk, spenning, mysterier og humor forteller True Blood historien om Sookie (Anna Paquin), en ung servitrise med telepatiske evner som forelsker seg i den 173 år gamle vampyren Bill Compton (Stephen Moyer).

True Blood tar klassiske vampyrmyter til noe nytt og moderne, og lar forholdet mellom mennesker og vampyrer i sørstatenes USA illustrere velkjente fordommer. Det er mange som misliker at de døde får de samme rettighetene som de levende, særlig ikke etter vampyrenes blodige fortid. Og slett ikke alle vampyrer liker smaken av syntetisk blod...

"True Blood" er basert på bokserien "The Southern Vampire Mysteries" av Charlaine Harris.

Produsert av HBO
Originaltittel: True Blood, sesong II
Kveldens episode:"Shake and Fingerpop"
Manus: Alan Ball
Regi: Michael Lehmann
Med: Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Sam Trammel (Sam Merlotte), Rutina Wesley (Tara Thornton) og Alexander Skarsgård (Eric Northman).
Pressekontakt: Mette K. Skjong tlf: 23 04 20 33/90 18 38 38
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 / Publikumssevice