Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 8. september 2008 kl 21.30 Elskerinner

Kvinner med hemmeligheter

Elskerinner: Jessica, Trudi, Katie og Siobhan har vært venninner siden studietida. (Foto: BBC Worldwide)
Elskerinner: Jessica, Trudi, Katie og Siobhan har vært venninner siden studietida. (Foto: BBC Worldwide)
Tilsynelatende deler de fire bestevenninnene alt om livene sine. Men i virkeligheten har de alle hemmeligheter for hverandre. Se første episode av Elskerinner, en dramaserie om sinne, lidenskap, begjær, tap, skyld – og hemmeligheter.

Du treffer noen, blir forelsket, det kjennes riktig – men så er han gift. Og før du aner ordet av det er du en manns elskerinne.

I serien Elskerinner følger vi fire kvinnene Katie, Trudie, Jessica og Siobhan. De møttes i studietiden og er nå i 30-årene. Deres liv har siden den gang tatt ulike retninger. Til tross for dette er de nære venninner.

Katie er lege og prøver å komme over tapet av en pasient som hun hadde et forhold til og som nå er død. Trudie mistet mannen sin 11. september og har aldri akseptert at han er borte. Jessica lever et mer tøylesløst liv, noe som gir venninnene mye å sladre om og le av. Den fjerde kvinnen i gjengen, Siobhan, er tilsynelatende lykkelig gift. Men verken romantikken eller sexlivet er som det var, i alle fall ikke ifølge Siobhan.

Første episode
Katies (Sarah Parish) avdøde elsker og pasient, John, blir begravd. I begravelsen møter hun Johns sønn, Sam, og han ønsker å finne ut hvem farens hemmelige elskerinne var. Dette akter Katie å holde hemmelig.

Trudie (Sharon Small), som ble enke etter 11. september-angrepet, blir invitert ut på date for første gang siden hun ble alene.

Jessica (Shelly Conn) blir introdusert for det lesbiske paret Alex og Lisa. De skal gifte seg og Jessica hater bryllup. Hun bestemmer seg for å mislike den ene bruden, Alex, men i virkeligheten oppstår det seksuelle spenninger mellom de to.

Siobhan (Orla Brady) prøver å bli gravid med sin ektemann Hari, men hun misliker den rutinemessige og planlagte sexen som følger med. En ettermiddag jobber hun overtid. Det gjør også kollega Dominic…

Britisk dramaserie (2008)
Originaltittel: Mistresses
Produsert av: BBC Worldwide
Med Sarah Parish (Katie), Sharon Small (Trudie), Shelly Conn (Jessica) og Orla Brady (Siobhan).
Kontaktperson: Hans T. Wiig, tlf 23 04 96 23/930 96 112
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no