Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 28. desember 2002 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Hett i politiet

Flørt mellom politibetjentene Bellamy og Nokes – sistenevnte er et nytt ansikt i
Flørt mellom politibetjentene Bellamy og Nokes – sistenevnte er et nytt ansikt i "Med hjartet på rette staden". (Foto: Yorkshire Television)
Eks-fangen Ray Nixon er vendt tilbake til Aidensfield, og det kommer helt overrumplende på Blaketon, som nå er altmuligmann på puben og hotellet, at Ray tar inn der. Den tidligere politimannen frykter det verste. Det var nemlig han som i sin tid fikk Ray i kasjotten.

I løpet av fengselstiden viser det seg at Ray Nixon har utdannet seg til elektriker, noe Blaketon ikke kjenner til. Men han føler hele tiden at Nixon er kommet til byen for å hevne seg på ham. En dag da Blaketon skal fikse noe i pubens sikringsboks, venter det noe ganske ubehagelig på ham…

Hett for betjenten
I ukens episode av ”Med hjartet på rette staden” får Aidensfield også en ny, kvinnelig betjent, Nokes, som skal lede kammeret en tid mens overbetjent Craddock er borte. Det går ikke lang tid før Nokes begynner å nære varme følelser for sin unge kollega Bellamy. De to kan stadig ses ute i patruljebilen sammen…

Om serien
Denne høsten og vinteren sender NRK1 24 nye episoder av ”Med hjartet på rette staden” som er spilt inn i idylliske Yorkshire i England. Hovedpersonene er politibetjent Mike Bradley (Jason Durr) og hans sakførerkjæreste Jackie Bradley (Fiona Dolman).

Med seertall på inntil 17,7 millioner er ”Med hjartet på rette staden” den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an; i forrige sesong hadde ”Med hjartet på rette staden” på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat, (serie 9)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka.
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57