Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 29. desember 2001 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Kavalkade fra høstens programmer

. Ivar Dyrhaug ønsker velkommen til kavalkade med det beste fra høstens Beat for beat programmer. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
. Ivar Dyrhaug ønsker velkommen til kavalkade med det beste fra høstens Beat for beat programmer. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Hva passer vel bedre på slutten av året enn en kavalkade med det beste fra 13 programmer av Beat for beat denne høsten? Sesongen startet med et meget livlig program med Jan-Erik Larssen og Asgeir Borgemoen i spissen, og ble avsluttet med Wenche Myhre og Frode Alnæs.

Ivar Dyrhaug og hans medarbeidere i underholdning har samlet det beste av det beste fra høstens programmer, og da kan seerne vente seg mange godbiter.

Det har vært en begivenhetsrik sesong med mange kjente artister blant deltakerne. Det har også vært noen nye stjerneskudd å se, og av de som har gjort svært gode inntrykk kan telemarksjenta Yasmin Suyed, vestfoldingen Linda Kvam og NRKs egen programannonsør Hannah Jønland nevnes.

Seerne har også fått oppleve komikk og sang i skjønn forening som da Åsleik Engmark og svenske Jonas Gardell gjestet sangkonkurransen. Også andre svensker har vært med i Dyrhaugs norske utgave av Beat for beat. Slagerdronningen Kikki Danielsson og pop-smørsangeren Jan Johansen laget et rent svensk lag, da de kjempet mot Tore Johansen og Kari Gjærum.

Det har med andre ord vært mange høydepunkter å ta av, og dermed mye å glede seg til når kavalkaden sendes i kveld.

NRK Underholdning
Egenprodusert sangkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt SAbine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Ivar Dyrhaug ønsker velkommen til kavalkade med det beste fra høstens Beat for beat programmer. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2. Ivar Dyrhaug har telt mange poeng så langt i høst. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
3. Ivar Dyrhaug er programleder i Beat for Beat. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)