Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 7. oktober 2005 kl 19.55 Beat for beat

Unge og lovende

Ivar Dyrhaug har invitert f.v Sondre K. Larsen, Ingvild Pedersen, Eva Weel Skram og Stian Joneid til kveldens konkurranse. (Foto: Erik Dyrhaug)
Ivar Dyrhaug har invitert f.v Sondre K. Larsen, Ingvild Pedersen, Eva Weel Skram og Stian Joneid til kveldens konkurranse. (Foto: Erik Dyrhaug)
Det er et knippe unge mennesker som møtes til dyst hos Ivar Dyrhaug i kveld. På det ene laget er Eva Weel Skram og Stian Joneid. De konkurrerer med Ingvild Pedersen og Sondre K. Larsen.

Eva Weel Skram ble kjent for de fleste da hun deltok i den siste runden av Idol. Selv om den sjarmerende jenta fra Sogndal måtte se seg slått av sambygdingen Tone, fikk hun svært gode skussmål av en enstemmig jury. Hun var senest i sommer med på Idol-turneen, og er garantert en vi vil høre mer fra i årene som kommer. I kveld stiller hun på lag med Stian Joneid fra Sarpsborg. Stian er musiker, låtskriver og vokalist, og har gjort suksess både som trubadur, med band og med egenproduserte show.

Ingvild Pedersen blir omtalt som en av Sang-Norges best bevarte hemmeligheter. Men etter innsatsen i kveld er det mye som tyder på at hun ikke vil være så hemmelig lenger. Med seg på laget har hun Sondre K. Larsen, kjent fra Hotel Cæsar. Men Larsen spiller på flere strenger enn sin medvirkning i TV2-serien, og han har også medvirket i musikalen Fame.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Marianne Vinje tlf 23 04 99 18/988 588 80


LENKER
  • Les mer: