Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 fredag 3. desember 1999 kl 20.50 Fashion File

Fashion File (t)

NRK2 fredag 3. desember kl 20.50
Fashion File (12:52)

Strikkede plagg kommer for fullt

Strikkede klær og fargen rød er høstens og vinterens store slager. Vi kommer ikke utenom når vi skal kle oss opp for det nye årtusenet!
Det mener i hvert fall motejournalist Pam Sykes fra Vogue Magazine. Hun er på Gallianos visning i Paris der strikk og rødt gjør seg spesielt gjeldende.
På plass i Paris er også \"Fashion File\"s reporter Tim Blanks, og han er imponert over Galliano som har valgt å satse fullt og helt på strikk.
I Paris får Blanks også med seg visningen til motehuset Cerruti. Designer Peter Speliopoulos har satset på en futuristisk stil i sin kolleksjon for høsten og vinteren.
- Han har gitt Cerruti et språk inn i det 20. århundret med sin kaleidoskopiske stil. Her er det NASA som møter naturen, sier Blanks.

God respons i Milano
I Italias moteby Milano er Blanks gjest på visningen til Dolce & Gabbana, som har valgt å gå tilbake til sine sicilianske røtter i årets kolleksjon.
- Denne kolleksjonen er inspirert av mye, ikke bare Sicilia. Her er det både Peggy Guggenheim, Spania, Zorro og Andy Warhol. Samtidig har vi gått tilbake til det vi er kjent for, og jeg elsker det, påpeker designer Stefano Gabbano.
Elsker det gjør også kritikerne som er fulltallig representert når Dolce & Gabbana viser sine moter.

NRK2 fredag kl 20.50

Kanadisk produksjon
Reporter: Tim Blanks
Produsert av CBC International Sales
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18