Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 29. juni 2000 kl 21.00 Hyperion Bay

Hyperion Bay (t)


NRK2 torsdag 29. juni kl 21.00
Hyperion Bay (6:17)

Nye veier

På jakt etter respekt og frihet slutter Nick i familiebedriften for å arbeide for en konkurrent. Faren Frank forsøker å skjule sin skuffelse, men det er lett å gjennomskue hvor såret han egentlig er.

Forholdet mellom Dennis og faren settes også på prøve. Dennis forsøker så godt han kan å ikke overprøve farens avgjørelser når det gjelder byggingen av kontorene, men det er vanskelig når han er uenig i en del av dem.

Forholdet mellom Nick og Amy er over, og sakte men sikkert utvikler det seg varme følelser mellom Amy og hennes tidligere kjæreste Brian. Nick er også ute på galeien, og flørter med en fremmed i byen som viser seg å være en av Dennis? ansatte.

Dennis er klar til å flytte ut av motellet og inn i sitt nye hus, og med seg har han Jennifer.

Om serien
Dennis Sweeny (Mark- Paul Gosselaar) vokste opp i skyggen av sin utadvendte eldre bror Nick (Dylan Neal). Etter mange års rivalisering dem imellom forlot den sky og innesluttede lillebroren hjembyen Hyperion Bay. Flere år senere kommer han tilbake, totalt forandret, for å etablere sitt suksessfulle datafirma i hjembyen. Med datafirmaet lover han å gjenopplive byens døende økonomi.

Når familien og innbyggerne i Hyperion Bay møter igjen Dennis, er han blitt en selvsikker og suksessrik mann som også har en vakker kjæreste, Jennifer (Sydney Penny). Hjemkomsten skal imidlertid vise seg å bli alt annet enn problemfri. Storebror Nick har forandret seg til det verre siden high school. Han er ikke lenger fotballstjerne, familiebedriften hangler og ekteskapet med skolens vakreste, Amy, (Christina Moore), er i ferd med å gå i oppløsning. Når Dennis i tillegg returnerer som en suksessfull gründer, har Nick også mistet plassen som den ledende sønnen i familien.

NRK2 torsdag kl 21.00

Bilde
1. Nick (Dylan Neal) og faren Frank (Raymond J. Berry) er i stridigheter.
2. Amy (Christina Moore) har allerede en ny kjæreste. (Foto. Warner Bros.)

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Hyperion Bay
I hovedrollene: Mark-Paul Gosselaar, Dylan Neal, Sydney Penny, Christina Moore og Christa Sauls.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.