Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

Persongalleriet


Driftsleder Narvestad
Narvestad har erkjent at arbeidet med borettslaget tar for lang tid til at han kan satse på kjærligheten. Han har brent seg én gang – det holder! Livet hans dreier seg om Tertitten og det som skjer eller ikke skjer der. Ja, og så må han holde sin umulige søster Ruth litt i ørene.

Ruth Narvestad
Narvestads søster Ruth har blomstret litt opp og gjør sine første forsøk på å løsrive seg litt fra sin dominerende bror. Hun har begynt å ta sertifikat, og det blir spennende å følge med på hvordan Narvestad reagerer på Ruths "nye liv".

Linda Johansen
Livet går ganske sakte forbi i leiligheten til Linda. På fire år har det ikke skjedd så forferdelig mye. Våren er en viktig tid for Linda. Hun har nemlig et stort arrangement å se frem til som foregår hjemme i Vesterålen, noe som innebærer en kraftig slankekur. Tommy sitter trofast ved hennes side, noen år eldre og noen hår gråere.

Yngve Freiholt
I forrige runde så vi at Yngve flyttet fra Tertitten. Nå er han kommet tilbake og skal bo i leiligheten han arvet av sin onkel. Han er ikke lenger stylist, men jobber som eventmaker. Yngve begynner etter hvert å få et nytt fokus i livet. Søsteren hans, Jeanette, trenger avlastning med sønnen sin, Roger. Yngve går litt motvillig med på å være barnevakt for nevøen.

Jeanette Freiholt
Søsteren til Yngve er alenemor og bor på Tveita. Det er ikke så lett å få hverdagen til å gå opp, så derfor tyr hun ofte til broren sin, Yngve, for å få hjelp.

Piirka
Den frittalende finnen er en ganske destruktiv type, og nå sitter han igjen på bar bakke. Han opplevde i en periode stor suksess som "reklameguru", men har klart å ødelegge alt for seg selv. Nå må han få stablet seg på beina igjen samtidig som han sliter med et utidig helseproblem.

Ali Silmandar
Den sjarmerende blomstergutten er blitt stor og driver en kjede med fire blomsterforretninger. Han har giftet seg med sin Eva, og de har fått to søte små: Eva Tahera og Per Kuram. Den vesle familien har flyttet inn i en flott loftsleilighet i borettslaget, men sliter som så mange andre småbarnsfamilier med den fryktelige tidsklemma.

Kuram Silmandar
Vi møter igjen også resten av den trivelige familien Silmandar. Kuram har blitt forfremmet til kontrollør i Oslo Sporveier og er veldig stolt av det. Hans store sorg er at datteren Fatima som giftet seg med Rashid, ikke har fått barn.

Nikolay
Nikolay er ny-innflyttet i borettslaget sammen med hip hop-kompisene sine Andreas og Wilhelm. Bærumsguttene har hørt at det egentlig er ganske hipt på østkanten, og håper å få litt mer livserfaring til å skrive låter ved å bo nærmere gettoen.