Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 1. mars 1999 kl 19.35 Veronicas verden

Veronicas verden (t)

NRK2 MANDAG 1. MARS KL 19.35
Veronicas verden (7:22)

Ikke akkurat Barbie

Et leketøysfirma skal sette i gang produksjon av en Veronica Chase-dokke, og Veronica gleder seg til å bli framstilt i miniatyrutgave. Hun ser for seg en brystfager skjønnhet ? la Barbie - men blir sørgelig skuffet...
Samtidig har Veronicas PR-sjef, Perry, innledet et forhold til den gravide fotomodellen Suzanne. Leo advarer Perry på det sterkeste mot å bli kjæreste med \"en hel familie\", men Perry er oppslukt av Suzanne og har slett ikke noe imot tanken på å få en baby inn i livet sitt.
På toppen av det hele føler Veronica seg forsømt av sin egen far, som fortsetter å kurtisere hennes ferme husholderske Louisa.

Om \"Veronicas verden\"
Kirstie Alley, superstjerne fra serier som \"Cheers\" og \"Nord og sør\", spiller hovedrollen i denne amerikanske komiserien.
Den dyktige, men sårbare forretningskvinnen Veronica \"Ronnie\" Chase er kjent som \"romantikkens dronning\". Den tidligere fotomodellen er blitt rik og berømt gjennom sitt forretningsimperium \"Veronicas verden\". Her selges lekkert dameundertøy, eksotiske oljer og bøker og videoer om veien til et lykkelig ekteskap og spennende kjærlighetsliv.
På privatfronten er Veronicas liv slett ikke så rosenrødt. Hennes mann Bryce (Christopher McDonald) er nemlig notorisk utro.
Persongalleriet i \"Veronicas verden\" består ellers av de ansatte i selskapet. PR-sjefen Perry (Dan Cortese) fabrikkerer historier til pressen på løpende bånd. Olive (Kathy Najimy) er markedsføringssjef og Veronicas beste venninne. Pat (Robert Prosky) er bedriftens trofaste sjåfør og dessuten Veronicas far. Den seksuelt ambivalente Josh (Wallace Langham) er Veronicas assistent, mens kontoret bestyres av den blide Leo (Daryl \"Chill\" Mitchell).

NRK2 mandag 19.35
Tidligere sendt NRK1 27.5.98

Amerikansk komiserie
Originaltittel: Veronica\'s Closet
Produksjon: Bright/Kauffman/Crane og Warner Bros. for NBC (1997)
Med Kirstie Alley, Dan Cortese, Kathy Najimy, Wallace Langham, Robert Prosky, Daryll \"Chill\" Mitchell og Christopher McDonald
Regi: Robert Berlinger, James Burrows og Lee Shallat Chemel

Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51