Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 4. mai 2000 kl 21.00 Ekte kvinnfolk

Ekte kvinnfolk (t)

NRK2 torsdag 4. mai kl 21.00
Ekte kvinnfolk (5:7)

Kortvarig lykke

Susie og Joe er blitt foreldre til lille Nathan, men familielykken varer ikke lenge. Susie er totalt oppslukt av sin lille sønn, og viser ikke mye hensyn til nybakte pappaen. Det fører til at Joe beveger seg ut av sin egen stue for å få kjærlig omsorg. Dette og mye mer er ingredienser i kveldens episode av den britiske dramaserien.

Selv om Karen lever lykkelig sammen med sin lesbiske samboer Chris, er ikke livet helt enkelt for henne heller. Hun blir kalt inn til rektor fordi det går rykter om hennes seksuelle legning på skolen. Til tross for at hun blir konfrontert, klarer hun ikke å innrømme at ryktene stemmer. Hun bestemmer seg derimot for å endelig stå fram overfor foreldrene, noe som viser seg å få fatale følger.

Mandy er i godt humør etter at hun har fått seg jobb, men de første dagene blir ikke helt slik hun hadde sett for seg. Hun gjør imidlertid sitt beste for å gli inn i arbeidsmiljøet, og blir til slutt berømmet av sjefen.

Anna har sitt å stri med på jobben. Hun blir tilbudt en annen stilling i magasinet hun jobber for, men konfliktene topper seg, og hun må ta en avgjørelse. Etter Mandys råd har Anna bestemt seg for å dumpe Frank og sette inn en kontaktannonse. Overraskelsen er stor når hun får svar.

Stemningen hos Janet og Steve er ikke særlig bra. Janet er hysterisk og klarer ikke å godta at den kunstige befruktningen ikke fungerte. Hun vil umiddelbart prøve igjen, og verden raser sammen når hun får vite at hun må vente i hele tre måneder.

NRK2 torsdag kl 21.00

En britisk produksjon
Originaltittel: Real Women
I rollene: Pauline Quirke, Frances Barber, Michelle Collins, Lesley Manville og Gwyneth Strong.
Pressekontakt i Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf. 23 04 99 18