Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. desember 2006 kl 18.30 Amigo

Julesprell i Amigo dagen før dagen

Stian Barsnes Simonsen sammen med  Andrea L. Rønvik og Sara Divaris Hoff fra Oslo, Ida Marie S. Eriksen og Iselin Nemeth Winther fra Tromsø og (foran) Preben Ødegård og Fredrik Angen fra Molde. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Stian Barsnes Simonsen sammen med Andrea L. Rønvik og Sara Divaris Hoff fra Oslo, Ida Marie S. Eriksen og Iselin Nemeth Winther fra Tromsø og (foran) Preben Ødegård og Fredrik Angen fra Molde. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Lille julaften er det duket for sesongens nest siste sending av Amigo, og programleder Stian Barsnes Simonsen får besøk av seks tolvåringer fra Tromsø, Molde og Oslo. Det blir mye sang og ablegøyer underveis, og mon tro om ikke nøttekongen Roald Øyen stikker innom studio?

Ida Marie S. Eriksen og Iselin Nemeth Winther kommer fra Tromsø, og skal kjempe mot Preben Ødegård og Fredrik Angen fra Molde, og Andrea L. Rønvik og Sara Divaris Hoff fra Oslo.

Assistentene Mariama Slåttøy, Magnus Solhaug og Lena Hjelmås er som vanlig på plass i studio, sammen med kapellmester Are Valle Skjelvan.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer, og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i svømmehallen og en bytur til utlandet!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge (2006)
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Musiker: Are Valle Skjelvan
Assistenter: Lena Hjelmås, Magnus Solhaug og Mariama Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Tv-seere bes kontakte NRKs publikumsservice, tlf 815 65 900
info@nrk.no