Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 8. november 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Nye stjerneskudd møtes

Sigrid Brennhaug og Marianne Solberg. (NRK-foto: Ole Kaland)
Sigrid Brennhaug og Marianne Solberg. (NRK-foto: Ole Kaland)
Fire unge og nye fjes i showbiz dukker opp i ”Beat for beat” denne gangen. Phung Hang og Ingvild Pedersen skal konkurrere mot Sigrid Brennhaug og Marianne Solberg.

Phung Hang var en av de fem som utgjorde popgruppen Cape fra tv-serien ”Popstars”. Phung kommer fra en ekte storfamilie, der hun er yngst av åtte søsken. Før Phung ble tatt ut til å være med i Cape, hadde hun aldri sunget offentlig før, med unntak av på skolen og i brylluper. Plutselig var hun popstjerne og sang for 35.000 på Rådhusplassen. Cape raknet imidlertid kort etter albumutgivelsen, og nå jobber Phung med solokarrieren.

Hennes makker i kveld er Ingvild Pedersen som har vært med i ”Beat for beat” tidligere. Hun gjør opptredener på alt fra puber til begravelser, og har gjort en del events etter forrige tv-opptreden. Ingvild ble mamma i sommer, så det er nok annet enn sang og musikk som opptar henne nå for tiden.

Motstanderne
På det andre laget finner vi Marianne Solberg som er helt uten tv-erfaring. Hun har studert musikk, vært sanginstruktør for Grefsenrevyen og sunget i gospelkor i Virginia. Den musikalske bakgrunnen er det med andre ord ingenting å si på, men kveldens tv-opptreden blir garantert en ny erfaring for den unge damen, som har med seg Sigrid Brennhaug som partner.

Sigrid har vokst opp i en musikalsk familie, og i hele sommer har hun turnert og jobbet sammen med den svenske visesangeren Marie Bergmann som har vært med i NRKs andre musikkprogram ”Retro”. Brennhaug er utdannet lærer med musikk og har sitt eget band i Trondheim.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 0 499 18/90 18 36 10