Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 13. juni 2013 kl 22.30 Sexministeriet

Uforpliktende sex – bråk eller bra?


Er uforpliktende sex egentlig uforpliktende?

Såkalte «friends with benefits» - venner som har uforpliktende sex, har blitt et velkjent begrep for mange. Teoriene svirrer omkring det, noen hevder det er umulig å ha et langvarig intimt forhold med noen uten å involvere følelser, og at det på én side kan være en døråpner for et forhold. Andre hevder det på en annen side bare betyr bråk. Så hva gjør man når kun den ene utvikler følelser, og ønsker seg et seriøst forhold?

Teorier er også vanlige i diskusjoner omkring forspill. Blant annet skal mange ha det til at forspill før samleie er viktigst for kvinnen. Det øker lyst, og setter stemningen. Men stemmer dette? Hva er i så fall mennenes syn på oppvarmingen, og hvor lenge bør det vare?

Dette er spørsmålene sexpanelet som i dag består av skuespillerne Julie R. Ølgaard, Stefan Pagels og Carla Mickelborg, skal svare på. I tillegg begir programleder Emil Thorup seg på date med en såkalt «ladyboy.»

Om programmet
Et direkte og åpent talkshow om sex. Ved hjelp av et kjendispanel, prøver programleder Emil Thorup å hjelpe seerne med sine mest private og intime utfordringer.

Dansk talkshow (2012)
Originaltittel: Sexministeriet (6:16)
Produsert av: DR/Nordvisjonsutveksling
Pressekontakt: Beatriz Rivera / 906 21 735
TV-seere kan kontakte NRKs Publikumsservice / 815 65 900