Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 27. april 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Konflikt på byggeplassen

Politimannen Davis (Coby Bell, t.v.) sammen med to brannmenn i
Politimannen Davis (Coby Bell, t.v.) sammen med to brannmenn i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
Davis og Sully kommer i trøbbel på en byggeplass i New York City. Og den unge nybegynneren Yvette får sin ilddåp på det tunge og tøffe ambulanseteamet.

Politimannen Sully har vært ille ute en stund, og nå er han kommet under Davis’ beskyttende vinge. Men under patruljering på en byggeplass havner de to fort i en vanskelig situasjon. Det En konflikt er under oppseiling på stedet, og den utvikler seg til å bli direkte livstruende.

Yvettes ilddåp
Yvette får kjørt seg skikkelig som nybegynner på ambulanseteamet sammen med den erfarne Doc. Situasjonen blir mer enn spent da hun skal være med på en fangetransport av en innsatt pasient.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "Second Chances"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBCs sider 
  • Diverse