Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. mars 1999 kl 18.30 Smørøyet

Smørøyet (ttv)

NRK1 lørdag 6. mars kl 18.30
Smørøyet (6:14)

Stor stjerne i \"Smørøyet\"
Smørøyets stjernereporter Anja Stabell møtte Jennifer Paige, og de utvekslet erfaringer om kjærlighet og gutter og andre av livets mest sentrale tema.
Jennifer Paige (24) kommer fra Atlanta, Georgia i USA hvor hun vokste opp i en musikkfamilie. Hun har sunget fra hun var liten, og hitsingelen \"Crush\" slo an umiddelbart og ble spilt på alle radiostasjoner i hele høst. I Norge ble det solgt 7000 album av debutplaten \"Jennifer Paige\" på rekordtid. Nå planlegges det verdensturné hvor Jennifer skal varme opp for en større artist. Men tema i kveld er altså kjærlighet og gutter!

Er norske barn for frekke?
Mange voksne beklager seg over hvor frekke ungdommen nåtildags er. Anja og Janne undersøker hva ungdommen selv mener. Er de blitt frekkere? Hva synes de er frekt, og hvor går grensene?
Smørøyet har møtt 14 år gamle Magnus Næss fra Trondheim som har en helt sjelden interesse for matlaging. Vi følger ham i butikkene hvor han handler diverse kjente og ukjente ingredienser og når han lager sine selvkomponerte og fantasifulle matretter.

\"Egil og Barbara\"
I \"Smørøyets\" romantiske serie \"Egil og Barbara\" har vi kommet til episode 20, hvor Egil og Barbara har sin første krangel. Egil er sur for at Barbara rottet seg sammen med vennene hans da de var på fest, og Barbara er sur for at Egil bare gikk hjem. Egil går ikke seirende ut av den første krangelen.

Asylet 1 - episode 5
For en stund siden traff gjengen i Asylet en fyr som heter Axel. Han hadde en merkelig avisartikkel i lomma. Kjæresten hans, Marianne, synger i et band. Liz passet leiligheten og alle dyrene hennes da hun var på turné i Drammen.
En natt Liz er i leiligheten til Marianne, ser hun noen blankskaller tenne på butikken til Siddiqi rett over gaten. Det merkelige er at det første Siddiqi redder ut fra brannen er noen kanner med olivenolje.
Liz tar bilder av det som skjer. Før brannen har Thomas, Liz, Ellen og Pelle sett noen skumle fyrer true Siddiqi. Disse dukker opp når de er på sykehuset for å vise Siddiqi bildene.
Hovedskuespillerne i Asylet 1 har vært med i alle fire seriene. Lars-Kristian Harveg spiller rollen som Thomas, og andre viktige rolleskikkelser er Ellen (Anne Marte Skaanes), Liz (Sigrid Heiberg), Pelle (Sturla Haugsgjerd) og Inger (Lisa Bondevik Øiestad).
Manuskriptet er av Arthur Johansen, og regien er ved Petter Fastvold.
NRK1 lørdag kl 18.30

Til redaksjonen
For mer informasjon om Smørøyet og Asylet, kontakt Anne Wisløff, tlf. 23 04 73 48.

Bilde
Jennifer Paige og Anja Stabell.
(Foto: Torgeir Kalvehagen)
Bilde (via Skanpix/Data-tv/Internett)
Jennifer Paige og Anja Stabell har lagt seg i sengen til ære for fotografen. (Foto: Torgeir Kalvehagen)

Egenprodusert program for barn og unge
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 53