Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 31. mars 2013 kl 20.25 Oppdrag Nord-Norge

Overraskende besøk ombord


I fjerde episode får deltakerne celebert selskap ombord. Det blir også kiting i vakre Vesterålen og nydelig føre i Lofoten.

Fjord Visjon har seilt sørover til Ringstad. Åtte ganger verdensmester i kiting, Kari Schibevaag, får en fantastisk dag med mye vind og nydelige bølger i Vesterålen før Kaptein Mads Bækkelund tar med seg gjengen over til Lofoten. Foran dem ligger uker med sol ved fjorden og nydelig føre i høyden. Utøverne kan boltre seg i alle elementene her, og til alles store overraskelse mønstrer det på en ny prominent gjest på båten!

Om serien
Ni av Norges fremste ekstremsportsutøvere drar ut på båtreise i spektakulære Nord-Norge. Kaptein Mads Bækkelund og båten Fjord Visjon tar dem med til nye steder som byr på vill, vakker natur og uendelige muligheter.

Reisen starter i Tromsø, videre drar de til Lyngen, sørover til Senja, Andørja og Vesterålen før de runder Lofoten og drar over Vestfjorden til siste stopp på turen, Steigen.

I åtte uker følger vi de adrenalinsøkende utøverne fra sted til sted i nordnorsk natur, der utfordringer skal overvinnes og drømmer kan gå i oppfyllelse! Vi møter de forventningsfulle utøverne idet de mønstrer på i Tromsø for å oppleve sitt livs eventyr. Kaptein Mads Bækkelund har tatt med seg PC Fosse og Jokke Sommer fra forrige ekspedisjon i Sognefjorden, begge skadet, men med håp om å klare å komme tilbake i løpet av turen.

Norsk underholdning/dokumentarserie i 8 deler (2012)
Produsert av Flash Studio AS for NRK
Produsent: Sindre Kinnerød
Prosjektleder NRK: Gitte Calmeyer
Presseansvarlig:Sarah Jordanson Fauske telefon:41506747
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice , 815 65 900