Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 26. september 2006 kl 00.05 Evig ung

Jon, Carl, Andy og alle de andre

Jon er på nippet til å gjennomføre et selvmordsforsøk. Og Emma har fått oppfylt sitt ønske om å bli med barn, men hun vet ikke med hvem. Ukens episode er den siste i serien om de evig unge i den såkalte X-generasjonen.

Da "Evig ung" startet sist høst, forsøkte Jon å begå selvmord med alkohol og barbiturater. Han hadde aldri våknet opp om det ikke var for at kameraten Carl hadde kommet og reddet ham. I mellomtiden har han fått datteren Katie. Er båndene mellom dem sterke nok til å holde Jon vekk fra stupet?

Morskap søker farskap
Carl er alltid forut for de andre og har også testet sin fertilitet. Han vet han har dårlig spermkvalitet. Emma undrer på hvordan han vil ta det når hun forteller at hun er gravid. Spesielt etter at hun har hatt en natt og to med gamlekjæresten Andy.

Og hva med Andy? Teller han med, eller skal Emma la være å informere ham også?

Mer om serien
BBC-serien "Evig ung" er lagt til Manchester der de tre kameratene Andy, Carl og Jon oppdager at de ikke lenger er 20, men snart 30 år. Carl og Jon deler leilighet, mens Andy har samboer.

Trekløveret føler at tiden har løpt fra dem, og livets alvor treffer dem som en knyttneve i magen. Vennskapet mellom dem blir satt på mange harde prøver.

- "Evig ung" handler om slutten på en æra, om tre venner som livet tvinger til å bli voksne, oppsummerer Matt Greenhalgh som har skrevet serien. Han er selv nettopp passert 30, er nybakt far og kjenner godt til hva det vil si å engste seg for hva morgendagen vil bringe.

Serien har en fargerik scenografi, troverdige rollefigurer og et evig aktuelt tema.

Programmet er sendt tidligere.

Britisk dramaserie i 11 deler (2003)
Originaltittel: Burn it (sesong 2)
Produsert av: A RED Production for BBC
Med: Chris Coghill, Lisa Faulkner, Kieran O'Brian, William Ash, Marsha Thomason, Anthony Cotton, Emma Lowndes, Jason Done og Melanie Brown
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57LENKER
  • Les mer 
  • Les mer