Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 18. mars 2000 kl 21.40 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 18. mars kl 21.40
Med hjartet på rette staden (10:15)

Kuler og krutt i gale hender

Det lukter brent krutt av kveldens episode. Cooper har funnet et metallskrin som han gjemmer på hytta. Guttene Sandy, Billy og Tommy har observert Cooper med skrinet og lar ikke denne sjansen til skøyerstreker gå fra seg.

I mellomtiden har Cooper blitt skadet av et defekt gevær og havner på sykehuset. Men helst vil han hjem snarest for blant annet å ta bedre vare på både kuler og krutt !
Blaketon vil at Nick skal anklage Cooper for ulovlig besittelse av våpen, mens Ventress på sin side minner Nick om at det finnes mye skjult, gammel ammunisjon i området.

Samtidig tar Kate i mot en ulykkelig Mrs. Swinton som tror hun er gravid. Kate gir henne et nytt preparat som ganske snart vil gi et definitivt svar på eventuell graviditet.

Greengrass er opptatt med å hindre hunden sin i å spise forgiftet kjøtt. Han mener å vite hvem som har forgiftet kjøttet.

Idyllen mellom Nick og Kate slår sprekker, hovedsaklig på grunn av tilfeldige bagateller. Nick er stadig opptatt med forskjellig etterforskning, mens Kate betror seg til Radcliff om sin graviditet. Som Mrs. Swinton er heller ikke Kate særlig glad for sin situasjon.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire er tilbake på norske tv- skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.

\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.40

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.

Pressekontakt: Fjernsynets informasjonsavdeling, tlf 23 04 78 46