Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 8. februar kl 19.55 Mesternes Mester

Allianser


Jentene rotter seg sammen for å få ut de sterkeste konkurrentene. Det er ikke alle som setter like stor pris på alliansene som oppstår i kveldens episode.

Ukens tema er fokus og strategi, og deltakernes ømme muskler får en hvilepause fra de verste fysiske øvelsene. Nå er det et skjerpet hode som blir det beste våpenet i kampen om videre deltakelse i Mesternes Mester.

Første øvelse er "Planken", og her gjelder det å kjenne motstanderne sine godt for å slå dem ut. I denne spesielle spørrekonkurransen er det like viktig å slå ut en motstander, som det er å ikke bli slått ut selv. Spørsmålene er nært knyttet til deltakerne og deres idrettsgrener, og det vil lønne seg å opprette en liten allianse med andre deltakere.

I neste øvelse, "100 oliven", skal det gambles med oliven. Deltakerne får utdelt 100 oliven og et fat. I hver av de seks rundene må de satse et antall oliven som de legger på fatet foran seg. Den som har satset færrest oliven når runden er ferdig, ryker ut av konkurransen.


I den siste øvelsen før natt-testen står deltakerne foran en vrien oppgave, "Klossevandring". Banen er inndelt i tre soner, og for å komme seg til hver sone må deltakerne balansere på klosser. Klossene blir mindre for hver sone de kommer til.

Om serien
11 tidligere mestere har satt seg på flyet fra Oslo til Italia for å være med på årets mest spennende oppgjør. I løpet av 10 programmer skal de kjempe om den ærefulle tittelen Mesternes Mester!

Mesterkampen foregår ved den idylliske Iseosjøen i nord-Italia. I hvert program skal deltakerne gjennom tre krevende øvelser som vil sette alle deres evner på prøve- det være seg fysisk eller mentalt. Etter de tre konkurransene må den deltakeren som ligger sist sammenlagt, velge ut en av de andre som motstander til "natt-testen". Dette er en vinn eller forsvinn-konkurranse, som avgjør hvem som får være med videre. Etter ti programmer får vi vite hvem som blir kåret til årets "Mesternes Mester".

Programleder er Dag Erik Pedersen.

Norsk underholdningsprogram 2014
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Marit O. Aspen
Programleder: Dag Erik Pedersen
Medvirkende: Erik Solér, Stine Brun Kjeldaas, Johan Remen Evensen, Gro Espeseth, Roger Ruud, Ingrid Kristiansen, Kim Rygel, Kjersti Grini, Marco Elsafadi, Susann Goksør Bjerkrheim, Knut Holmann
Pressekontakt: Nathalie Sprus 23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 23 04 70 00


LENKER
  • Mestere 2014