Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 20. mai 2000 kl 21.25 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 20 mai kl 21.25
Med hjartet på rette staden (17)

Endelig fødsel?

Det ser endelig ut til at Kate skal føde barnet sitt. Helst burde Nick ha sittet ved hennes side, men igjen må han ut og gjøre sin politiplikt.

Denne gangen må han stagge noen ville tenåringer som har gått berserk i Aidensfield. Dessuten får han en anmeldelse på noen småtyverier som han først tror at tre unggutter står bak. Til hans store overraskelse er det en helt annen av byens borgere som viser seg å svære den skyldige.

Kate har ikke følt seg vel på slutten av graviditeten, noe hun har holdt skjult for Nick. Hun blir plutselig innlagt på sykehuset, og hvordan det går med mor og barn får vi vite på slutten av denne episoden.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" er fra idylliske Yorkshire. Her møter vi politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.

\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.25

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anna-Marie Normann, tlf 23 04 78 46