Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 16. mars 2009 kl 21.35 Livet i Fagervik

Vennskapelig skilsmisse

Katarina (Julia Dufvenius) och Ted (Jimmy Lindström) vil ha advokathjelp for å skilles som venner. (Foto: Tomaz Blanck, SVT)
Katarina (Julia Dufvenius) och Ted (Jimmy Lindström) vil ha advokathjelp for å skilles som venner. (Foto: Tomaz Blanck, SVT)
Et ektepar som vil forsøke å skilles som venner, kommer til advokatkontoret for å få profesjonell hjelp. Samtidig blir forholdet mellom Johan og hans sekretær Annika utsatt for ytre press.

Katarina og Ted heter paret som tropper opp på advokatkontoret i kveldens episode av "Livet i Fagervik". De skal skilles, og ønsker å forhindre at ekteskapet ender i en vond krangel.

Bernhard, faren til Johan, mener at sønnen har et uprofesjonelt og altfor nært forhold til sin resepsjonssekretær, og forlanger at han gjør et valg mellom advokatkontoret og Annika. Samtidig planlegger Lena og Svante å dra på kjærlighetsferie på motorsykkel.

Om serien
"Livet i Fagervik" er en varm og humørfylt dramaserie som ble en stor suksess på svensk fjernsyn høsten 2008. Handlingen kretser rundt et advokatkontor på et småsted i Sverige.

Hovedpersonene i serien er den unge advokaten Johan (Henrik Johansson) og hans resepsjonist Annika (Maria Sid). Johan vender tilbake til hjemstedet Fagervik på besøk etter endt utdanning, men oppholdet blir lenger enn planlagt når han må overta driften av farens advokatkontor. Her arbeider også Annika, en voksen kvinne med mye livserfaring og menneskekunnskap.

Johan og Annika har vidt forskjellig bakgrunn, men snart finner de hverandre på flere plan. Sammen utgjør de et uglamorøst radarpar som ordner opp i nabokrangler, skilsmissetvister, avsporede utdrikningslag og ungdom på skråplanet.

SVT går våren 2009 i gang med innspillingen av en ny sesong av serien.

Svensk dramaserie i 12 deler (2008)
Originaltittel: Livet i Fagervik
Basert på en idé av Mikael Syrén og Antonia Pyk
Regi: Harald Hamrell, Kjell Sundvall og Mikael Syrén
I rollene bl.a. Henrik Johansson, Maria Sid, Lars Lind, Ing-Marie Carlsson, Leif Andrée, Johannes Wanselow, Nadine Kirschon, Suzanna Dilber, Hanna Alström og Göran Berlander
Pressekontakt/programinformasjon: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 951 00 299
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900