Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 torsdag 11. oktober 2012 kl 22.20 Dama til Sigurd Wongraven

Dama til Satyr


P3morgens Live Nelvik tester hvordan det er å være kjæreste med åtte kjente, norske menn. I kveld blir det svartmetall med Sigurd "Satyr" Wongraven.

Live er dama til Sigurd Wongraven, vokalist i det verdenskjente svartmetallbandet Satyricon.
Musikerkjæreste betyr en del venting, som Live tidligere har fått erfare, men det blir også rom for å danse med til musikken, og Live viser seg som et godt talent for "headbanging".

Om serien
I "Dama til" kvalitetstester P3morgens Live Nelvik et knippe norske kjendismenn. På vegne av norske kvinner skal Live finne ut av hvordan de utvalgte mennene er som kjærestemateriale. Er de morsomme? Hvordan lukter de? Er de til å stole på? Har de selvinnsikt? Svaret får du når Live Nelvik går over dørstokken til kjendismennene og trer inn i deres private sfære.

Variasjonen er stor mellom Lives åtte kjæresteemner, og kjæresterollen blir derfor ulik fra uke til uke. Live kaster seg ut i de nye utfordringene med stor iver. Hvordan finner man for eksempel den beste kosestillingen i sofaen når man slapper av med håndballhunken Kristian Kjelling? Blir man bare latterliggjort, eller finnes det kjærestemateriale i imitasjonskunstneren og villbassen Kristian Valen? Og hvordan er egentlig livet som dama til Hans Olav Lahlum?

Sendt tidligere.


Produsert av NRK UNG
8 episoder
Produksjonsår: 2011
Prosjektleder: Øyvind Thoen
Med: Med: Live Nelvik, Kristian Kjelling, Kristian Valen, Hans Olav Lahlum m.fl.
Pressekontakt: Jade Josefine Nordahl , tlf: 92403873
TV-seere kan henvende seg til
Publikumsservice: info@nrk.no, tlf: 815 65 900