Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 26. november 2005 kl 18.30 Amigo

Vennskapskamp i studio

Amigo: Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med Simen Håkenstad og Anders Lunde Bergli fra Fredrikstad. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
Amigo: Programleder Stian Barsnes Simonsen sammen med Simen Håkenstad og Anders Lunde Bergli fra Fredrikstad. (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I kveld får programleder Stian Barsnes Simonsen besøk av seks 12-åringer fra Fredrikstad, Sortland og Oslo. De utgjør tre lage som skal konkurrere mot hverandre. Det blir mye fleiping, sang og lek underveis.

Simen Håkenstad og Anders Lunde Bergli kommer fra Fredrikstad, og skal konkurrere mot Christoffer Jacobsen Løkse og Andreas Vestå fra Sortland, og Fredrikke Fjellbu og Susanne Rootvelt fra Oslo.

Og som alltid får Stian selvfølgelig hjelp i studio av assistentene sine, Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy.

Om programmet
Amigo er et gameshow hvor tre lag deltar. Hvert lag består av to venner, og alle deltakerne er 12 år gamle.

Gameshowet er i tre deler. I den første delen skal lagene svare på spørsmål. De to lagene som svarer best, går videre til neste runde. Her får de bryne seg på fysiske utfordringer, og bare ett lag går videre.

I den tredje og siste delen skal laget som har vunnet, svare på spørsmål for å få en best mulig premie: Det er jo forskjell på å vinne en tur i skogen og en bytur til utlandet!

Og hvem vet, kanskje noen av deltakerne også får seg en overraskelse…?

Amigo er et konsept utviklet av Nordvisjonen, og har blitt sendt både på danske DR og svenske SVT.

Egenprodusert gameshow for barn og unge
Programleder: Stian Barsnes Simonsen
Assistenter: Lena Hjelmås, Kasper Skovli Botnen og Mariana Slåttøy
Prosjektleder: Trude Rørtveit
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252