Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 5. november 1999 kl 00.00 midnatt@nrk

midnatt@nrk (t)


NRK1 fredag 5. november kl 00.00
midnatt@nrk

Konsert med evigunge Cher

Cher er norgesaktuell med konsert i Oslo Spektrum 16. november. I kveld viser midnatt@nrk åpningskonserten på hennes verdensturné fra Las Vegas.
Cherilyn Sarkisian La Piere Bono Allman (53) gjorde tidenes comeback i fjor med albumet \"Believe\", og med hitlåten av samme navn. Etterpå har hitlåtene kommet som perler på en snor fra samme album, og konserten i Oslo Spektrum har vært utsolgt i lang tid.
NRK presenterer i kveld en times høydepunkter fra åpningskonserten i Las Vegas 28. august, og her er det absolutt ikke spart på effektene.
Begivenheten ble i seg selv en markering av Chers bakgrunn som entertainer gjennom 35 år. Hun har en variert beholdning å ta med seg fra artistlivet, og har presentert seg både som sanger, film/tv-stjerne, komiker og mote-ikon. På scenene i MGM Grand kom hun virkelig til sin rett og begeistret såvel media som publikum.
Cher har en meget stram timeplan å følge på verdensturneen. Etter åpningskonserten har hun vært innom alle de store byene i Europa, før hun avslutter turneen med en dundrende milleniumsfest i Atlantic City 31. desember.

Intervju
Tidligere i år gjestet Cher NRKs egen Claus Wiese i programmet \"Wiese\", og etter konserten får vi sjansen til å se intervjuet om igjen. Her snakker Cher om sitt susende comeback, moter, og sitt lange liv i artistbransjen.
Cher har også gitt ut en bok som handler om sine opplevelser gjennom 35 år som entertainer.

NRK1 fredag kl 00.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Cher har hatt karriere både som filmstjerne, sanger, mote-ikon og komiker.

2. I kveld kan du se Cher i hennes åpningskonsert fra Las Vegas. (Foto: Warner Records)

Egenprodusert underholdningsprogram
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18