Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 18. februar 2001 kl 21.00 Niern: One False Move

Niern: One False Move (t)

NRK2 søndag 18. februar kl 21.00
One False Move

Skremmende drama i småby

Frem til i dag har mord, vold og annen kriminalitet vært fremmedord i den lille byen Star City i Arkansas. Nå venter imidlertid den lokale sheriffen og to garvede L.A.-detektiver på tre kyniske mordere. De er på flukt etter å ha iscenesatt et grufullt drama i storbyen Los Angeles.

Historien starter i Los Angeles der tre desperate stoffmisbrukere er på jakt etter den store gevinsten: et kjempeparti kokain. Når narkotikaen er i deres hender, sletter de alle spor etter seg - tror de. Det viser seg nemlig at samtidig som de brutalt slaktet vitner, rullet og gikk et videokamera. Det kom ingen bilder med av morderne, men lyden ble registrert, og politiets teknikere identifiserer ordene \"Star City\" på lydsporet fra båndet.

Nå er trioen på flukt, redde og desperate, og de er på vei til Star City. Endelig får sheriffen i småbyen sjansen til å vise sine to kolleger fra Los Angeles hva han duger til. For de to storbydetektivene er det ren rutine, bare én blant mange mordsaker. Men den skremmende scenen som etter hvert utspiller seg, får til og med de to garvede etterforskerne til å føle seg fullstendig bortkomne. Ikke minst skyldes dette mordpsykopaten Pluto som er totalt uberørt av den smerten han påfører sine medmennesker.

NRK2 søndag kl 21.00
Tidligere sendt 6.2.2000

Amerikansk spillefilm fra 1991
Originaltittel: One false Move
Regi: Carl Franklin
I hovedrollene: Michael Beach, Jim Metzler, Earl Billings, Bill Paxton, Cynda Williams
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53 (anna- marie.normann@nrk.no)

Bilde
Michael Beach spiller mordspykopaten Pluto i \"One false Move\".