Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 17. september 1999 kl 21.05 Vart du skræmt, no?

Vart du skræmt, no? (ttv)


NRK1 fredag 17. september kl 21.05
Vart du skræmt, no? (1:3)

Kultfigurenes glade aften

I kveld kan seerne glede seg til et gjensyn med Skremmer\'n, Jacob fra Montebello, Birger og Frank - Trond Kirkvaag og Otto Jespersens elleville figurer fra \"Trotto Libre\" 1996.
Seerne bør forberede seg på et realt latterkick, for her står høydepunktene i kø fra første stund.

Skremmer\'n, den innfule trønderen som liker å skremme folk, åpner programmet i kveld. Han betror oss at han \"lik å skræm folk\", og han noterer alle hendelsene inn i en sirlig bok.
Vi blir med Skremmer\'n på en runde i bygda, hvor han viser oss gode eksempler på vellykkede skremme-oppdrag.

Heisann, Montebello
Jacob Winche-Lanche har eget nyhetsstudio på Oslos bedre vestkant. I kveld kan han glede lokalbefolkningen med at det har kommet en ny Jaguar på markedet - med ekstra stort bagasjerom til to golfsett.
Ambulansesjåføren Frank, han med den hjertelige latteren, er alltid på pletten. \"Syk eller bare litt uvel? Ring Frank!\"
Sipper\'n er en voksen mann som hardnakket nekter å forlate treårsstadiet. I kveld har han besøk av en søt dame, som mener at det holder lenge med å prate første gang hun er ute med en ukjent mann. Men Sipper\'n vil ikke prate, han vil noe helt annet på p... Og hva gjør en mann i en slik situasjon? Han sipper og griner helt til han får det som han vil.

Tomgang og Utkantnytt
I studioprogrammet med den megetsigende tittelen \"Tomgang\" møter vi den arbeidsløse Birger og advokat Anders Gabbe Dahl. Sistnevnte har et og annet å si om første- og annenrangs mennesker.
Gabbe Dahl ser rett inn i kamera, og anbefaler oss alle sammen å bli rike. - Det er lidd\'li gøy, dere, sier Gabbe Dahl.
UN står for Utkantnytt. Vi møter en av bygdas store sønner - med underbitt og sammenvokste øyebryn. I kveldens program er han ute og kjører bil. Han ligger først i køen...

NRK1 fredag kl 21.05
Bilde (via scanpix/internett)
Skremmer\'n i Trond Kirkvaags skikkelse (NRK-foto:Ole Kaland)
Egenprodusert underholdning
Ved Helge Lyngstad og Niels Bierge
Med Trond Kirkvaag og Otto Jespersen

Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83