Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 14. juli 2004 kl 21.10 Sommeråpent

Odd Nordstogas sommersted

I Sommeråpent blir vi med Odd Nordstoga til hans sommersted: Vinje i Telemark, selvfølgelig. (Foto: NRK)
I Sommeråpent blir vi med Odd Nordstoga til hans sommersted: Vinje i Telemark, selvfølgelig. (Foto: NRK)
31-åringen fra Vinje i Telemark er en sindig kar, selv om det er fristende å ta av litt etter den ferske nyheten om 100.000 solgte eksemplarer av suksessplata "Luring". Da han var 12 år ville han bli rik popstjerne og flytte til Hawaii. Det første er i ferd med å gå i oppfyllelse.

Men Odd får nok pent bli her hjemme og lage mer musikk. Denne sommeren er han fullbooket på konserter og festivaler i hele landet, men han litt tid til ferie også. Da liker Nordstoga å fiske, drikke kaffe og prate skit, som han sier.

Du møter den sjarmerende karen fra Vinje i hans hjemtrakter i Sommeråpent-serien "Mitt sommersted". Reporter Line Hødnebø fikk ikke napp med fiskestanga på Vinjevatn, men kaffen til Odd var god!

Sommeråpent var også tilstede da han samme kveld spilte for sine sambygdinger i Vinje. 750 barn og voksne tok på seg regntøyet på utekonserten den kalde sommerkvelden, men ble tint opp av Nordstogas sjarme. Odd Nordstoga kaller seg musikant, ikke popstjerne - det blir litt for snodig synes han. Og musikant er en passende tittel på den slentrende fyren med caps på hodet.

Mandag 19. juli spiller han live på Aker Brygge i Sommeråpent.

Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/98 48 02 78

Markeds- og kommunikasjonsavdelingen
Ekstern info
Marienlyst, 13. juli 2004