Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 25. oktober 2003 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Eksplosiv idyll

Gærninger finnes over alt, også i fredsommelige Aidensfield. En bombemann terroriserer landsbyen, og politiet får en hard tørn med å oppspore den skyldige.

To forretningsdrivende i Aidensfield mottar trusselbrev og blir utsatt for bombeeksplosjoner. Politiet frykter at bombemannen kan slå til igjen. Selv om hans første ofre slapp fra det med skrekken, er det ikke sikkert at hans neste vil være like heldige.

Puben truet
Da også puben i Aidensfield mottar trusselbrev og telefonoppringninger fra bombemannen, frykter politiet det verste.

Det hele begynner med at ambulansesjåfør Metcalfe oppdager en bombe som er festet til bilen sin. Metcalfe kan fortelle om merkelige telefonoppringninger, og han har også mottatt anonyme trusselbrev. Han har signalementet på en bil han mener kan knyttes til saken, en blå Transit van.

Om serien
Med seertall på inntil 17,7 millioner er "Med hjartet på rette staden" den mest sette dramaproduksjon på britisk fjernsyn gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter, utgjør resepten for seriens enorme suksess. Også i Norge har serien slått an med på det meste drøyt en million seere.

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat (serie 10)
I rollene: Med bl.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57