Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 29. mars 2013 kl 23.35 Lykke

Kritiske avgjørelser


Tiden holder på å løpe ut for Alf som prøver å selge SanaFortis til Singapore. Han satser derfor alt på et kort og oppsøker den lett forvirrede svigermoren til Johannes Dam.

Den gamle damen lever et tilbaketrukket liv på familiegodset. Uten å vite det eier hun de avgjørende to prosent av aksjene.

Desperate metoder
Assing og Kate's forhold er nær ved å drive Lykke til galskap. Hun beslutter derfor å gå ut på byen med Maja og sjekker opp en mann.

Historien om at Lykkes foreldre i en fjern fortid pleide omgang med bankranerne kjent som "Blekingegatebanden", truer deres nystartede klinikk. Men heldigvis blir Flemming innkalt til å håndtere pressen.

Om serien
Den danske komedieserien "Lykke" handler om maktkamp, intriger, inkompetente sjefer og andre urimeligheter som ikke har noe med virkeligheten å gjøre.

Hovedpersonen Lykke Leth er ung, vakker og ambisiøs. Med toppkarakterer søker hun seg mot en kometkarriere i medisinkonsernet, SanaFortis, som hovedsakelig jobber med psykofarma.

Vi blir kjent med hennes tvillingbror og kolleger der ambisjoner og drømmen om lykken og det velordnede liv er stikkord.

Dansk dramaserie i 10 episoder fra DR TV (2011).
Med: Mille Lehfeldt, Laus Høybye, David Dencik, Søren Pilmark, Ann Eleonora Jørgensen, Lars Brygmann, Mathilde Norholt m.fl.
Regi: Kasper Gaardsøe
Presseansvarlig: Aesha Ullah,tlf 23 04 93 75/414 14 653
TV-seere kan henvende seg til Publikumsservice,tlf: 815 65 900.