Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 15. november 2001 kl 20.55 På banen

Den fremmede mannen

Holly (Gaynor Faye) dras mellom to menn og vet ikke ut eller inn. (Foto: BBC)
Holly (Gaynor Faye) dras mellom to menn og vet ikke ut eller inn. (Foto: BBC)
Scott, treneren på damefotballaget Castlefield Blues, fikk seg en overraskelse da han fulgte etter den nye spilleren Holly hjem. Hvem er den ukjente mannen Holly oppholder seg sammen med?

Dette og mye annet får vi svaret på i kommende episode av ”På banen”. Også den kyniske rundbrenneren Rick Powell fortsetter sitt spill, og denne gang involverer det lille George, sønnen til Dave Powell og Geraldine.

At Rick har hatt et forhold til sin svigerinne Geraldine, er ingen hemmelighet. Mens Dave og Geraldine er på en kjøretur og har barnevakt hjemme, sniker Rick seg inn og tar en blodprøve av lille George. Dette fordi Rick nekter å tro at broren Dave er far til barnet. Nå vil han ha sannheten, koste hva det koste vil.

Om ”På banen”
Den britiske dramaserien om jentegjengen som elsker fotball – og kjærestene sine – fortsetter utover høsten med nye episoder. Fotball, kjærlighet og intriger er med andre ord fortsatt stikkord for jentenes dagligliv. De spiller på Yorkshire-laget Castlefield Blues og støtter hverandre i tykt og tynt, både på og utenfor banen.

Engelsk dramaserie (BBC1)
Originaltittel: Playing the field
I rollene: Bl.a. Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, John Nesbitt og John Thomson
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Holly (Gaynor Faye) dras mellom to menn og vet ikke ut eller inn. (Foto: BBC)