Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. september 2002 kl 22.30 Melonas

Mer moro fra Melonas

Stine Buer som slitsom og overivrig SATS-trener. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Stine Buer som slitsom og overivrig SATS-trener. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Gjør klar for 30 nye minutter med humor fra Stine Buer, Pernille Sørensen og Kristin Skogheim! ”Melonas” er en humorserie om livets små og store absurditeter.

I kveldens episode av ”Melonas” møter du noen lekne arkitekter, en hårete dørselger og en kroppsfiksert kokk – blant annet.

Hvor lett er det å slappe av i en ”Inner Balance”-time på helsestudio? Hvor vondt går det egentlig an å få i nakken? Og ikke minst hvor mange intime detaljer kan du røpe om kjæresten din på fest?

Alt dette får vi muligens svar på i kvelden episode!

Om jentene
Stine Buer (30) har vært i NRK-familien siden hun debuterte som skuespiller i ”Halvsju” i 1986. Etter journaliststudier og Blindern har hun vært programleder i ”Go’ elg”, ”Norsk Melodi Grand Prix” og ”Reser”, og laget i fjor høst et portrettprogram av prinsesse Märtha Louise. I sommer har hun vært reporter i ”Sommeråpent”, og nå får hun et underholdningsprogram i egen regi. – Det blir utrolig spennende å se hvilken mottakelse vi får. Vi føler at vi har fått gjøre vårt eget, sier Stine.

Pernille Sørensen er 25 år og tilknyttet stallen til Stand Up Norge, hvor hun har jobbet i tre år. Til høsten bærer det ut på turné med Jonas Rønning. Med ”Melonas” debuterer Pernille på fjernsyn, men hun har tidligere jobbet en del med radio. - Det har vært kjempegøy å være med på en tv-produksjon. Å være fem forskjellige figurer på en og samme dag gjør at man oppdager nye sider ved seg selv, så hvis muligheten byr seg, vil jeg mer enn gjerne være med på å lage mer tv, sier Pernille som avslører at hun har mer på lager, og at hun og de andre jentene skriver på nye ting hele tiden.

Kristin Skogheim (32) er skuespiller og har lang erfaring fra tv, både som programleder og skuespiller. - Stine og jeg hadde vårt første møte i fjor vår, og nå er det endelige programmet klart for skjermen, sier Kristin som karakteriserer serien som et sketsjprogram som legger vekt på det visuelle i tillegg til humoren. - Vi er tydelig i formen, og jeg tror seerne fort skjønner hva slags program dette er. Vi skildrer hverdagen med en twist, men vi forholder oss til virkeligheten, sier Kristin.

NRK Underholdning
Egenprodusert humorprogram
Medvirkende: Stine Buer, Kristin Skogheim og Pernille Sørensen
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Stine Buer som slitsom og overivrig SATS-trener. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
2. Kristin Skogheim, Stine Buer og Pernille Sørensen er ”Melonas”. (Foto: Knut Bry)
3. Pernille, Kristin og Stine går nye veier på humorfronten. (Foto: Knut Bry)