Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 28. juni 2010 kl 21.30 Sommeråpent

Ingen sommer uten Sommeråpent


Hilde Hummelvoll, Pål Thoresen og Siv Helberg står klare til å geleide deg gjennom det beste sommeren har å by på. I år som i fjor sendes Sommeråpent direkte fra Stratos-taket på Folketeaterbygningen og byr på spennende gjester, artister og annet sommerlig stoff.

Årets første programleder blir Siv Helberg. Helberg var også programleder i fjor og vil i år lede de første tre ukene før Hilde Hummelvoll tar over. For Hummelvoll er det første gang i hennes 25 år lange karriere i NRK at hun leder Sommeråpent. Sistemann ut blir Pål Thoresen kjent fra Nitimen og Frokost-tv.

Disse tre loser deg igjennom den beste tiden av året og byr selvsagt på dagsaktuelle saker, litt sommermat og mye vær. Forskjellen fra i fjor er at det sendes ute gjennom hele sommeren.

Live musikk hver kveld
Det blir live musikk ute på taket hver eneste kveld, og både fra internasjonale og norske artister opptrer. Så for den som er i Oslo og har lyst til å ta seg en tur til Youngstorget i stedet for å se på tv-sendingen, er det full anledning til det.

Humor på menyen
Reportere er Christian Strand og Synnøve Svabø. Pål Thoresen vil også jobbe som reporter noen uker før han tar over programlederpinnen.

Vi kan dessuten love morsomme innslag med P.I.L.S-gutta, hele Norges Oddgeir Bruaset ("Der ingen skulle tru at nokon…." og Trond-Viggo Torgersen.


Sommeråpent sendes direkte fra Stratos mandag-torsdag i ukene 26-32, 21.30-22.20 på NRK 1. Første sending er mandag 28. juni, og siste sending er torsdag 12. august.


Egenproduduksjon fra NRK Underholdning og NRK Distrikt (2010)
Prosjektleder: Linn Sandberg Skarstein
Prosjektleder distrikt: Elin Helgheim
Pressekontakt: Nathalie Sprus23044575/90 94 27 08
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice Publikumssevice, tlf: 815 65 900