Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 26. april 2004 kl 22.30 Store Studio

Sesongens siste Store Studio

Anne Lindmo og Per Sundnes avslutter med stil og inviterer på nachspiel på NRK2. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Anne Lindmo og Per Sundnes avslutter med stil og inviterer på nachspiel på NRK2. (Foto: Anne Liv Ekroll/NRK)
Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes tar sommerferie, men inviterer til nachspiel hver lørdag på NRK2. Hovedsesongen avsluttes med røffe toner fra Euroboys og et møte med en ny, norsk, fremadstormende filmregissør.

Euroboys tar rocken på alvor, overlater ingenting til tilfeldighetene og manøvrerer elegant mellom ulike sjangre. Anført av Knut Schreiner inntar de Store Studio med rykende ferske låter.

Regidebutant
Filmregissør Sara Johnsen har nettopp avsluttet opptakene til sin første helaftens spillefilm, "Gutten i snøen" som beskrives som en poetisk detektivhistorie. Sara Johnsen har innkassert flere priser og mye skryt for kortfilmene sine, og hun er en av de første elevene fra Den Norske Filmskolen på Lillehammer som har fått støtte til å lage spillefilm. Det feirer hun med å bruke kullkameratene sine fra skolen i alle sentrale funksjoner i filmen; både manusforfatter, produsent, klipper og fotograf er fra Saras årskull. Dette er med andre ord filmen som skal vise oss hva vi tjente på å opprette filmskole i Norge, for seks år siden. Sara Johnsen kommer til Store Studio for å fortelle om forventninger og frykt rett før hun går i redigeringsrommet.

Om Store Studio
Programserien Store Studio er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i vår vil Store Studio sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.


NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer om Store Studio