Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. oktober 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 14. oktober kl 21.35
Med hjartet på rette staden (27)

En tikkende bombe

Nicks kollega Ventress som har kjøpt en tomt for å bygge hus, blir forferdet når Greengrass dukker opp med gravemaskin og assistent David som underentreprenør. Under graving støter de på en hindring, og skrekkslagen konstaterer Greengrass at det ligger en udetonert bombe fra krigens dager der nede!

Nick blir tilkalt, og han skjønner fort at her trengs både bombeeksperter og brannvesen om man skal ha noe håp om å forhindre en katastrofe.

En storstilt evakuering blir satt i gang. Da viser det seg at to personer er som sunket i jorden. Den ene er skoleeleven Colin Ellis, en ung jernbaneentusiast som samme dag var på besøk hos stasjonsmester Hutton. Den andre er stasjonsmesterens kone, Sandra, som noen observerte da hun tok imot en ukjent mann hjemme.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er fra idylliske Yorkshire. Hovedpersonen er politimannen Nick Rowan som forlot storbylivet i London sammen med sin kone Kate for å leve i roligere omgivelser på landsbygda. Men nå er Nick blitt alene med datteren Katie etter at hans elskede kone døde.

\"Med hjartet på rette staden\" er den mest populære serien i England og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene. Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Britisk tv-serie fra Yorkshire Television
Originaltittel: Heartbeat
Med Nick Berry, Derek Fowlds, Bill Maynard, Clara Salaman, John Woodvine, Jonathan Linsley m.fl.
Pressekontakt: Anne-Marie Astad, tlf 23 04 98 41 (anne.marie.astad@nrk.no)