Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 17. mars 2004 kl 19.55 Walkabout

Nils og Ronny gjør Ungarn – del to

Nils og Ronny avslutter årets Walkabout-serie i Ungarn. (Foto: Nina Ruud)
Nils og Ronny avslutter årets Walkabout-serie i Ungarn. (Foto: Nina Ruud)
"Walkabout" avsluttes i kveld med siste del fra Ungarn. Nils og Ronny finner et inngjerdet område fullt av bjørn. Midt blant digre bamser fyker det rundt en 60 år gammel halvnaken utgave av Tarzan med veivende armer og høye rop. Tarzan har tatt seg over gjerde, og setter livet på spill med Nils og Ronny som vantro tilskuere…

I sin 34 år gamle Mercedes ankommer gutta slottet til Grev Ference Nadasdy, der greven selv ønsker velkommen til gards. Den gamle greven flyktet utenlands da kommunistene tok makten, og 40 år senere vendte han tilbake for å redde sitt "barndomsslott" fra ruin. Greven forteller sin dramatiske livshistorie, en fortelling full av bitterhet og tragedie, men også med humor og varme.

Villsvin
Etter en overnatting hjemme hos ei gammel kone som har fått det for seg at Nils og Ronny lager "romantisk" film - med hverandre, vel å merke - er det tid for å aksle børsa for å dra på villsvinjakt i Ungarns dype skoger.

Her er villsvinene store som folkevogner og urovekkende lette til beins. Det mangler ikke på historier om folk som har blitt kvestet eller mistet livet i møte med slike dyr. Det er dermed ikke helt uten frykt at gutta begir seg inn i den skumle skogen.

Hvordan det går? Følg med i siste episode av "Walkabout"…

Om serien
Walkabout er et annerledes reiseprogram, litt utenfor allfarvei. Nils og Ronny møter uvanlige mennesker på ukjente steder, og har på ekte "Walkabout"-vis en god del ikke helt dagligdagse opplevelser.

Reiseprogram. Produsert av Nils & Ronny AS i samarbeid med NRK.
Pressekontakt Håkon M. Sverdrup , 23 04 98 41 (92 01 55 79)


LENKER
  • Hjemmeside