Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. april 2001 kl 20.05 Beat for beat - tone for tone

Beat for beat - tone for tone (ttv)


NRK1 fredag 6. april kl 20.05
Beat for beat - tone for tone

Drevne profiler og unge håpefulle

Trond-Viggo Torgersen og Anne Marie Ottersen er på lag i \"Beat for beat\" i kveld. På det andre laget befinner to unge og håpefulle skuespillere seg, Bjørnar Teigen og Heidi Gjermundsen. Ellers holder Trond Nagell Dahl og Børge Styve orden på tangentene, mens Ivar Dyrhaug holder orden på poengene - og alt det andre i tillegg.

Trond-Viggo Torgersen er en høyst mangfoldig mann i medie- og samfunnslivet i Norge. Han har vært barne-tv onkel, med og uten Flode, fortalt om unevnelige ting i forbindelse med \"kroppen vår\" så hele Vestlandet rødmet, han har vært vaktmester hos Dan Børge og kostelige figurer i \"Fem på gaten\". Trond-Viggo har hatt vervet som landets Barneombud, han har vært kanalsjef i NRK2 og han er utdannet lege.

Skuespilleren Anne Marie Ottersen, med kjælenavnet \"Otters\", er en av våre mest allsidige skuespillere. Hun var den første som fikk Radioeteatrets utmerkelse \"Blå Fugl\", og hun spiller seriøse roller like bra som de komiske. Nå for tiden er \"Otters\" å se i \"Fredrikssons fabrikk\" på NRK1 hver lørdag. Her spiller hun den myndige fagforeningskvinnen Pia. Anne Marie Ottersen er ellers kjent for sin trillende latter, og hun sier selv at hun har en \"skuespiller-sangstemme\".

Bjørnar Teigen og Heidi Gjermundsen spiller henholdsvis Birk og Ronja i \"Ronja Røverdatter\" på Det Norske Teatret. Begge har gått Teaterhøgskolen, og Heidi Gjermundsen har i tillegg gått på Paul McCartney-skolen i Liverpool i England.

NRK1 fredag kl 20.05

Egenprodusert underholdning
Programleder Ivar Dyrhaug
Prosjektleder Axel Hveding
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilde
Bjørnar Teigen og Heidi Gjermundsen spiller i \"Ronja Røverdatter\", mens Trond-Viggo Torgersen og Anne Marie Ottersen spiller på flere strenger... (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)