Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 15. juni 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Thor i trøbbel

Thor får visse forklaringsproblemer overfor Solveig i kveldens episode. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor får visse forklaringsproblemer overfor Solveig i kveldens episode. (Foto: Annelise Jackbo)
Mens Solveig er ute på en dagstur, tar Thor seg den frihet å forandre litt på noe Solveig har skrevet. Hva sier hun til det, tro?

Solveig har fått lov til å reise inn til Tromsø på en liten dagstur, og mens hun er borte, ser Thor sitt snitt til å forandre teksten til en av visene hun har skrevet. Men når Solveig kommer tilbake, får Thor store problemer med å fortelle henne hva han har gjort!

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36