Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 28. november 2008 kl 23.25 Si at du elsker meg

Selvransakelse

Jamie prøver å gi tilsvar til Nicks kjærlighetserklæringer. (Foto: Minotaur Int.)
Jamie prøver å gi tilsvar til Nicks kjærlighetserklæringer. (Foto: Minotaur Int.)
David ender opp med å sitte alene i sofaen hos Dr. May og klarer endelig å innrømme for seg selv hvordan han egentlig har det.

Vel hjemme spør David hvorfor Katie uteble fra terapitimen og hvorfor hun ikke har fortalt ham at et nært vennepar skal skille seg. - Kan de skille seg, så kan alle, svarer Katie.

Panikkanfall
Nick overøser Jamie med kjærlighetserklæringer, men hun klarer fortsatt ikke å si at hun elsker ham. I tidligere forhold har hun som regel bare løyet, gjengitt kjærlighetserklæringen, for så å være utro og forlate gutten til fordel for en annen. Men denne gangen er det annerledes. Kanskje hun er i ferd å endre seg?

Palek klarer ikke å nyte gleden over at Carolyn endelig er blitt gravid. Presset blir enda større når Carolyn impulsivt sier opp jobben og hussalget ikke går som planlagt. Han får et panikkanfall og ender opp på sykehus. Når de senere møter opp på kontoret til Dr. May for å snakke ut om problemene, har Palek tatt en vond beslutning.

Om serien
I denne amerikanske dramaserien følger vi tre par som går til den samme samlivsterapeuten, Dr. May Foster. Det eldste paret, David og Katie, er gift og har to barn, men de har ikke hatt sex på over et år. Carolyn og Palek, som er i 30-årene, sliter med å bli gravide og har gjort sex til en plikt. Det yngste paret, Hugo og Jamie, klarer knapt å holde fingrene fra hverandre, men har vanskeligheter med å binde seg til hverandre. De bryter etter hvert forlovelsen, men fortsetter å slite på hver sin kant.

Kvinnen som skal rådføre de tre parene i samlivets mange utfordringer, spilles av den amerikanske skuespilleren Jane Alexander. I rollen som hennes ektemann Arthur, finner vi David Selby, som mange vil kjenne igjen fra rollen som Richard Channing i "Falcon Crest".

Amerikansk dramaserie i 10 deler (2007)
Originaltittel: Tell me you love me, series 1
Produsert av: Minotaur International Ltd.
I rollene bl.a.: Jane Alexander (May Foster), David Selby (Arthur), Michelle Borth (Jamie), Luke Farrell Kirby (Hugo), Ally Walker (Katie), Tim DeKay (David), Sonya Walger (Carolyn), Adam Scott (Palek)
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900
Les mer: www.hbo.com/tellme/


LENKER
  • www.hbo.com/tellme/