Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 5. april 2006 kl 20.05 Noen som passer for meg?

Nerver og misunnelse

Irene (Trudie Styler) inviterer på pool-party. (Foto: BBC)
Irene (Trudie Styler) inviterer på pool-party. (Foto: BBC)
Alice kjemper med seg selv på firmaets salgsmesse, mens Gil har fått den tvilsomme ære å ønske velkommen til åpningen av naboen Irenes svømmebasseng.

Ikke bare er Alice vettskremt av tanken på å snakke foran en stor forsamling. Hun må også dele rom med den vanvittig flotte Rochelle. Alice forteller sine nærmeste kolleger at den nye junior regnskapsføreren og deltidsmodellen representerer "det ypperste innen genetisk ingeniør-kunst".

Vel hjemme igjen etter festen rundt svømmebassenget drar Irene ham ut igjen for å få ham til å undersøke en prostituerts aktiviteter.

Mer om serien
Britiske Alice og amerikanske Gil strever seg gjennom det ene parforholdet etter det andre. Stikkord: Som seere vet vi på forhånd at Alice og Gil er skapt for hverandre, men DE vet det ikke. Før eller siden vil skjebnen føre de to sammen, de vet bare ikke når.

"Noen som passer for meg?" viser Alice og Gils forhåpninger, frykt og dating-fiaskoer i tiden før de to ble et ideelt par..

Britiske Tamsin Greig spiller Alice og amerikanske Michael Landes er Gil. Hun er regnskapsfører for et kosmetikkfirma i London, utplassert i en større parfymeforretning i byen. Han er en vellykket forfatter på utkikk etter et liv – kunstnerisk utvikling og et varig kjærlighetsforhold – utenfor USA.

Britisk dramaserie i seks episoder (2004)
Originaltittel: Love Soup
Produsent: BBC Worldwide
I rollene: Tamrin Greig, Michael Landes og Trudie Styler
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer: