Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 3. juli 2003 kl 20.10 Nigellas kjøkken: Bare for deg!

Bare for deg!

Nigella Lawson lager bl.a. mat fra Sørøst-Asia i kveldens program. (Channel 4)
Nigella Lawson lager bl.a. mat fra Sørøst-Asia i kveldens program. (Channel 4)
Nigella Lawson lager mat fordi hun elsker å spise. Selv om hun er alene hjemme, tar hun seg tid til å tilberede et godt måltid.

- Matlaging er ingen oppvisningskunst, det handler om å lage noe godt og spise og føle seg "hjemme" på kjøkkenet. Jo mer mat man lager i hverdagen til seg selv, desto sikrere blir man på kjøkkenet, sier Nigella.

I kveld står flere små og raske retter på Nigellas meny, og til de som prøver å slanke seg, kan hun by på mat fra Sørøst-Asia med lite fett.

Om Nigella Lawson
Nigella er 42 år gammel, bor i London, er enke og har to barn. Hun er en profilert journalist og har stor suksess som matskribent og programleder for sitt eget matprogram "Nigella Bites", som er blitt enormt populært for Channel 4s seere.

Nigella har hatt matspalte i mange av Englands og USAs største aviser. Hun har blant annet skrevet for matspalten i Vogue og laget restaurantspalten i The Spectator.

Hennes første bok, "How to Eat", dannet i 1998 grunnlaget for "Nigella Bites", og i 2001 kom boken med samme tittel som tv-serien. Nigella har skrevet nok en bok, "How to Be a Domestic Goddess", som ble utgitt i 2000.


Innkjøpt matprogram
Britisk prod. - Channel 4
Original tittel: Nigella Bites
Programleder Nigella Lawson
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf. 23 04 78 53/907 75 758LENKER
  • Oppskrifter