Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 23. juli 2010 kl 23.35 Hotell Babylon

Skattejakten


En avdød forbryter skriver i sin selvbiografi at han har gjemt noen verdifulle edelstener på Hotell Babylon. Dette setter i gang en veritabel skattejakt.

Anna tar ledelsen i letingen til tross for at hun er høygravid. Samtidig blir Gino lurt trill rundt av en farlig kriminell som har tatt inn på hotellet, og Tony har fått i oppgave å ta seg av en bleknet filmstjerne som viser seg å være noe annet enn man skulle tro.

Om serien
Dørenes åpnes nok en gang til det forføreriske Babylon hotell. I fjerde sesong står teamet nok en gang på pinne for de besøkende. Rundt de rike og berømte gjestene utspiller det seg drama og intriger, og hotellets folk er alltid for hånden - ivrige etter å tjene en ekstra slant.

Orginal tittel: Hotel Babylon, series 4
Produksjon: Carnival Films for BBC
I rollene: Tamzin Outhwaite (Rebecca Mitchell), Nigel Harman (Sam Franklin), Emma Person (Anna Thornton-Wilton), Dexter Fletcher (Tony Casemore), Anna Wilson-Jones (Juliet Miller), Martin Marquez (Gino Primola) , Ray Coulthard (James Schofield), Alexandra Moen (Emily James), Michael Obiora (Ben Truman) og Danira Govitch (Tanja Mihajlov).
Pressekontakt: Sidsel Mundal, 414 52 326 / 23 04 92 82
TV-seere bes kontakte info@nrk.no, tlf 815 65 900