Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. februar 2004 kl 21.20 Den tredje vakten

Bosco i trøbbel

Politimannen Bosco (Jason Wiles) får trøbbel med en vrien kvinnelig overordnet. (Foto: Warner Bros.)
Politimannen Bosco (Jason Wiles) får trøbbel med en vrien kvinnelig overordnet. (Foto: Warner Bros.)
Politimannen Bosco får et oppdrag som spaner, Fred Yokas blir sykere, Sully fortviler over sin russiske kone og Davis får en oppmuntrende melding fra politisjefen.

Bosco har fått et tidsbegrenset oppdrag som spaner i en dekkoperasjon mot illegale våpenhandlere i New York City. Han er virkelig tent på oppgaven, men føler seg overkjørt da den kvinnelige overbetjenten Chris Reyes begynner å vise klør. Ikke mot våpenhandlerne, men mot Bosco.

Slaget
For politikvinnen Yokas som ble sittende fast i en heis sammen med ektemannen Fred under mørkleggingen av New York, er det dårlige nyheter. Fred som fikk et hjerteattakk under oppholdet i heisen, er blitt sykere.

En av mobben
For politimannen Sully er det heller ikke gode nyheter. Hans russiske kone Tatiana viser seg å ha en broket fortid i den russiske mobben, som for tiden blir styrt av bandeleder Fydor Chevchenko i New York.

Godt nytt
For Davis er det derimot gode nyheter. Nå gleder han seg til å møte politisjef George Hancock som han reddet livet til under gateopptøyene nylig.

Om "Den tredje vakten"
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Sully prøver stadig å lære sin unge partner Ty Davis (Coby Bell), at å være politimann betyr ikke bare å fange skurker, men også å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Amerikansk action/dramaserie
Originaltittel: Third Watch, sesong 4, i kveld: "The Chosen Few"
Produksjonsselskap: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television.
Produsenter: John Wells og Christopher Chulack
I rollene: Michael Beach, Antony Ruivivar, Kim Raver, Bobby Cannavale, Eddie Cibrian, Amy Carlson, Jason Wiles, Molly Price, Skip Sudduth, Coby Bell
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • NBC 
  • Diverse