Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 24. februar 2004 kl 20.35 Våre små hemmeligheter

Den som leter finner…

Evan (Samuel Johnson) finner inspirasjon til sin neste bok på en noe uvanlig måte…(Foto: Southern Star)
Evan (Samuel Johnson) finner inspirasjon til sin neste bok på en noe uvanlig måte…(Foto: Southern Star)
Hva ville du gjøre hvis alle partnerne du har vært til sengs med plutselig dukker opp hjemme hos deg? Det er Evan som utsettes for dette. Han er ikke overtroisk, men noen prøver å fortelle ham noe. Kanskje et egnet for hans neste bok?

Til tross for at de har gjort det slutt, er Kelly og Nathan like gode venner. Begge vet at de må bryte forholdet en gang for alle, men hver gang de prøver, finner de sammen igjen.

Christian arbeider om dagen og Miranda om kvelden med forestillingen sin. Det er ikke mange minuttene de ser hverandre i løpet av døgnet, isteden sender de hverandre ord på små lapper. Nick er tilbake hos Richie og alt er bra – så lenge det varer.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjeng i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Evan og Alex deler leilighet. Evan vil gjerne være forfatter, men har foreløpig ikke lykkes særlig godt. Han bruker mye av tiden på å sjekke damer. Alex gjør det ganske bra som lege, men på kjærlighetsfronten er det ingen suksess. Evan og Alex har imidlertid følt at det er noe mellom dem.

Richie og Miranda var tidligere kjærester, men etter at Richie "kom ut av skapet" som homofil, er det slutt mellom dem. Richie gjør karriere som såpestjerne på tv. Den siste beboeren i leiligheten er Will, en fraskilt mann som opplevde at kjæresten Sam brått omkom i en bilulykke.

Jason og Gabrielle var et par, men forholdet var dårlig. Jason møter en annen kvinne, Caitlin, som blir gravid. Dette forholdet ser heller ikke ut til å gå særlig bra.

Australsk dramaserie
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "The Searchers"
Produksjon: Southern Star
I rollene: Samuel Johnson (Evan); Claudia Karvan (Alex), Deborah Mailman (Kelly), Abie Tucker (Miranda), Spencer McLaren (Richie), Joel Edgerton (Will), Sibylla Budd (Gabrielle), Damian de Montemas (Jason), David Tredinnick (Simon)
Regi: Cate Shortland, Stuart McDonald, Kate Dennis, Daniel Nettheim
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83