Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 12. mars 2007 kl 23.15 Store studio

Puppepop og dannelse

Anne Lindmo og Per Sundnes leder Store studio. (Foto: Fredrik Arff.)
Anne Lindmo og Per Sundnes leder Store studio. (Foto: Fredrik Arff.)
Tidligere Det Nye-journalist Yan Friis kommer til Store studio for å markere at bladet er 50 år. I tillegg blir det puppepop og dannelse i ukas utgave mandagstalkshowet.

Christer Falck avslutter foreløpig sin karriere i platebransjen med å gi ut en singel med tidligere glamourmodell Lene Alexandra Øien. Store studio ser nærmere på videoen til Lene Alexandras singel "My Boobs are OK" og snakker om puppepop.

Vi har møtt rockeren Michael Krohn. Han er klar med en ny plate med bandet Easy Riders, "Oslo City Blues".

Hva er egentlig dannelse? Vi snakker om temaet med bokaktuelle Pedro Carmona Alvarez og Gudmund Hernes. Alvarez har nettopp gitt ut essaysamlingen "Hjemmelekser" som har blitt kalt en dannelsesreise.

Dinosour Junior spiller live.

Om programmet
Store studio er NRKs populærkulturelle mandagstalkshow. Anne Lindmo er programleder, mens popreporter Per Sundnes fortsetter å frese rundt på jakt etter gamle og nye venner i popuniverset. Sammen sørger de for nok en sesong med mandagsfester i Store studio. Anne Lindmo lover å fortsette suksessformelen:

- Vi ser frem til spennende møter med gjester fra musikk, film, teater, litteratur, design og meningsproduksjon, vi skal drøfte nye tendenser og impulser og fyre opp en og annen debatt. Som alltid runder vi av kvelden med et aktuelt band som spiller levende musikk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning (2007)
Programledere: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Ida Linchausen, tlf 23 04 98 41/402 00 211
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no