Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 7. desember 1999 kl 20.20 Da Capo!

Da Capo! (ttv)


NRK1 tirsdag 7. desember kl 20.20
Da Capo! (8:8)

Julestemning i \"Da Capo!\"

Sesongens siste ordinære \"Da Capo!\" er preget av at julen nærmer seg. Det skal handle om både julehefter og julekort, og det blir sang og musikk fra artister som har vært med i høstens \"Da Capo\"- sendinger.
Artistene Ottar \"Big Hand\" Johansen, Kari Svendsen, Stephan Barratt Due, Siw Malmqvist, Lasse Berghagen, Johnny Reimar og Olav Stedje har alle sammen vært gjester i sesongens tidligere programmer.
I kveld møter vi dem igjen, men det blir ikke reprise på det de gjorde før. I \"Da Capo!\" gjøres det alltid ekstra opptak av gjestene som er tilstede.
Julehefter og julekort
Knut Borge er en lidenskapelig samler av julehefter. \"Knoll og Tott\", \"Stomperud\", \"Finbeck og Fia\", \"Vangsgutane\" samt mange flere - det blir ingen julestemning uten, mener Knut Borge.
Harald Halstensen fra Rælingen samler på julekort. Han har mange flotte, gamle klenodier i samlingen sin.
Allsangen er også i julens ånd. \"White Christmas\" og \"Bjelleklang\" skaper den rette stemningen i studio. Vi får for øvrig se en samling klipp fra arkivet med flere kjente internasjonale artister som har sunget \"White Christmas\": Bing Crosby, Deep River Boys, Christer Sjögren, Sølvguttene og Carola.
Programlederen Vidar Lønn-Arnesen leder an allsangen som vanlig.

NRK1 tirsdag kl 20.20

Bilde (via Scanpix/Internett)
Harald Halstensen samler på julekort, og Knut Borge må ha julehefter til jul. Programleder Vidar Lønn-Arnesen i midten. (Foto: Rune Lønn-Arnesen)

Egenprodusert underholdning
Ved Liv Ørsted og Eva Marie Gransæter
Programleder Vidar Lønn-Arnesen
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83