Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 21. februar 2004 kl 22.40 Beat for beat - tone for tone

Gospel og Grand Prix

Grand Prix-vinner Jostein Hasselgård synger i kveldens
Grand Prix-vinner Jostein Hasselgård synger i kveldens "Beat for beat" sammen med Gisle Børge Styve og Gil Bonden. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Fjorårets norske Grand Prix-vinner Jostein Hasselgård leder an under kveldens "Beat for beat". Han opptrer sammen med Gil Bonden, og får hard konkurranse fra Line Høllesli og Glenn Gulli.

Jostein Hasselgård sang seg inn i nordmenns hjerter med "I'm not Afraid to Move on", men hans musikksmak er mer variert en vakre ballader. Han studerer ved Norges Musikkhøgskole hvor han går 3. året på jazzlinjen.

Med seg i kveld har han Gil Bonden (Gunnhild Bonden). De fleste kjenner henne nok fra Hilde Hummelvolls tv-program "Venneprøven". Der sang hun i hvert program i fjor vår sammen med bandet Boogaboys. Hennes singel "Shine" er også kjent fra filmen "Ulvesommer".

Glenn Gulli og Line Høllesli er sammen på det andre laget. Glenn Gulli er en kjent norsk låtskriver og artist som blant annet har toppet "Ti i skuddet" og gitt ut flere plater, både solo og i ulike band. I fjor ga han ut CD-en "Lær meg å telle" som er sanger basert på tekster fra Bibelen.

Line Høllesli er kjent fra Stavanger gospel kor, men i likhet med Gulli har også hun en mer popete side.

Om programmet
"Beat for beat, tone for tone" er en del av den såkalte "gullrekka" til NRK1 på fredagskvelden. I høst hadde serien et snitt på over 1 100 000 seere med en markedsandel på over 70 prosent. Dette er niende sesong for den populære musikkonkurransen.

Ivar Dyrhaug stortrives i rollen som (u)myndig programleder og pianistene Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve slutter aldri å imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikkonkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78


LENKER
  • Les mer